Få orden i hjemmet én gang for alle

Medlemsportalen Ryddeuniverset handler om så mye mer enn å rydde. Det handler om å lage gode og varige systemer sånn at du slipper å bruke den dyrebare fritiden din på å rydde, eller lete etter ting du ikke finner.

Og her kommer et viktig poeng: Du kan rydde så mye du bare orker, men hvis du ikke tar bort noen av de tingene som står i veien, eller har gode systemer i bunnen, vil du alltid ende opp med å rydde på nytt på de samme stedene - uten å få merkbare resultater. 

 

Dette hjelper jeg deg med!

Lyst på orden en gang for alle?

 

Ryddeuniverset er en nettbasert medlemsportal for deg som vil bli kvitt rotet, få orden og system, og tid til det du elsker 💗

Se for deg at alt du eier har fast plass. At du kan slappe av på sofaen med god samvittighet uten at rotet stirrer på deg. En hverdag med mer tid og overskudd.

 

Les mer om Ryddeuniverset

Klærne som tjener deg

 

Få orden på kleskaoset. Et nettbasert minikurs hvor du lærer å lage en praktisk, pen og funksjonell hverdagsgarderobe, slik at du får laget gode og varige systemer på klærne dine.

 

Les mer om kurset

GRATIS MINIKURS

Få orden på lekene

 

Drømmer du om at barna roter mindre, rydder opp på egenhånd, legger lekene tilbake på plass, fordyper seg i leken og ikke slenger lekene over alt?

Da er dette gratis minikurset for deg.

Les mer om minikurset

Ryddeuniverset

 

Et månedlig medlemsskap for deg som vil bli kvitt rotet, og få mer orden, og tid til det du elsker.

Nytt og spennende innhold hver måned.

Fellesskap hvor vi hjelper og inspirerer hverandre på ryddereisen.

 

Les mer om ryddeuniverset

3 dagers GRATIS challenge

Eie mindre - leve mer

Lei av rot? Da må du være med på denne challengen!

Vi kickstarter ryddeprosessen sammen!

Du får tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor vi inspirerer og heier på hverandre. Det blir livesendinger og giveaways og du vil garantert få et nytt syn på tingene du eier.

Over 5000 har vært med tidligere!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

NY CHALLENGE VÅREN 2024!

VENTELISTE

Færre ting kan være svaret på et mer meningsfylt liv

SE HVA TIDLIGERE KURSDELTAGERE SIER

 

Vi krangler mindre!

“Jeg har blitt bedre rustet til å håndtere hverdagsrotet uten å bli overveldet og stresset av det, og det har blitt mye mindre mas og krangling om husarbeid. Kursoppgavene har passe lengde slik at det er gjennomførbart i en travel hverdag og gir umiddelbare resultater”.

Henriette

Familien har fått mer tid sammen!

 “Overganger som å dra på jobb, i barnehagen, finne frem hobbysaker eller gå ut å leke er mye enklere nå, enn det var før. Jeg opplever mer ro og harmoni nå som alt har fått faste plasser, og jeg er i bedre humør og mindre stresset. Familien har definitivt fått bedre tid. Linn støttet meg gjennom hele prosessen og jeg er evig takknemlig”.

Kaja